To έκανε: To ανατριχιαστικό μήνυμα του Κατερινόπουλου στην Πισπιρίγκου τα είπε όλα λίγο πριν το φινάλε (Vid)

To έκανε: To ανατριχιαστικό μήνυμα του Κατερινόπουλου στην Πισπιρίγκου τα είπε όλα λίγο πριν το φινάλε (Vid)

Ο ταξίαρχος ε.α. τα είπε όλα.

Στο επίκεντρο των νέων ερευνών και των νέων καταθέσεων για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, βρίσκεται η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών όσα γνωρίζει για τις τρεις υποθέσεις των θανάτων, για τη μία εκ των οποίων κατηγορείται η προφυλακισμένη αδερφή της.

Μιλώντας στην εκπομπή αλήθειες με τη Ζήνα, ο συνεργάτης του Star, Θανάσης Κατερινόπουλος επεσήμανε κάποιες λεπτομέρειες που του φαίνονται περίεργες ενώ αργότερα απευθύνθηκε στη Δήμητρα Πισπιρίγκου.

«Κάθε πότε ξυπνά ένα μωρό στην ηλικία που ήταν η Ίριδα; Κάθε πότε πάει μια μητέρα που έχει μωρό να κοιτάξει αν είναι καλά το μωρό της; Το αφήνει 12 ώρες να κοιμάται και δεν πάει να δει αν του έχει συμβεί κάτι;» ρώτησε αρχικά ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στη συνέχεια ενώ προέβλεψε ότι πιθανότατα η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου θα ξανακαλεστεί να καταθέσει, της ζήτησε να προσπαθήσει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το πρωί που το βρέφος της οικογένειας, η έξι μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της. Ο ταξίαρχος ε.α. προειδοποίησε την  ότι κινδυνεύει.

«Είναι ένα νέο παιδί. Καλό είναι να σκεφτεί και να πει τα πάντα αν θυμηθεί κάτι. Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή. Αν θέλει να καλύψει την αλήθεια θα βρει τον μπελά της», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος δείχνοντας τη Δήμητρα Πισπιρίγκου ως ένα ακόμα από τα θύματα της αδερφής της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.