Αυτός είναι ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης (Pics)

Αυτός είναι ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης (Pics)

Τι αναφέρει η ανακοίνωση των αρχών.

Σα βόμβα έσκασε πριν λίγες ημέρες η είδηση ότι ένας τράπερ συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού μίας 16χρονης κοπέλας. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 27χρονου στις 8 Ιουνίου.

Μετά από σχετική εισαγγελική εντολή, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του τράπερ. Πρόκειται για τον «Saint», όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα.

Ο 27χρονος Πέτρος Δήμου είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές. Στα μέσα Ιανουαρίου 2021 κατά τη διάρκειας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό είχε πραγματοποιήσει γυρίσματα για βίντεο κλιπ.

Να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, το προφίλ του στο instagram κατέβηκε, ενώ κάποια βίντεό του από το YouTube έγιναν ιδιωτικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρχών:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 27χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου, η οποία φέρεται να τελέστηκε την 07-06-2022 στο 12ο χλμ Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά.

Πρόκειται για τον ΔΗΜΟΥ Πέτρο του Χρήστου, γεν. το 1995 στη Θεσσαλονίκη.

Αυτός είναι ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης (Pics)

Αυτός είναι ο τράπερ που κατηγορείται για βιασμό 16χρονης (Pics)

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-12-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.