Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Τα είπε όλα για τον Δασκαλάκη πριν πεθάνει: Η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας με τον πατέρα της που «δίνει» τον δολοφόνο (Pic)

Όσα έδειχνε το μικρό κορίτσι μέσα από τις ζωγραφιές του.

Απαντήσεις στο μυστήριο της Πάτρας αναζητούν οι αρχές. Η Τζωρτζίνα, η Μαλένα και η Ίριδα Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχει ασκηθεί δίωξη στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα των τριών κοριτσιών θα κληθεί ως ύποπτη και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών.

Όπως φαίνεται, η 9χρονη Τζωρτζίνα «μιλούσε» μέσα από τις ζωγραφιές της.

Σύμφωνα με το «Live news» όσα αποτύπωνε το μικρό κορίτσι στο χαρτί δίνουν μία εικόνα για το τι συνέβαινε το σπίτι της οικογένειας. Μία από αυτές, ζήτησε η ανακρίτρια να αναλυθεί από ειδικό πραγματογνώμονα.

Πρόκειται για την ζωγραφιά που είχε κάνει το μικρό κορίτσι έναν περίπου μήνα μετά τον θάνατο της Μαλένας. Η ζωγραφιά απεικονίζει 4 φιγούρες. Στα αριστερά βρίσκεται η Ρούλα και ο Μάνος ενώ στη δεξιά μεριά η Τζωρτζίνα και η Μαλένα. Η κεντρική και πιο έντονη φιγούρα, η μαύρη, που έχει ακουστεί ότι απεικονίζει την Πισπιρίγκου, τελικά είναι αυτή του πατέρα, η οποία μάλιστα κρατά το χέρι της 6,5 ετών τότε Τζωρτζίνας.

Η Τζωρτζίνα τοποθετεί την μητέρα σε μια απόσταση από την ίδια, αναζητώντας το στήριγμα του πατέρα. Τα χέρια της μητέρας είναι τόσο αχνά που δεν μπορεί να κρατήσει κανέναν. Το πρόσωπο της Μαλένας είναι μουτζουρωμένο και με αυτό τον τρόπο ίσως εκφράζει τα ερωτήματα για την νεκρή αδελφή της.

Τα είπε όλα για τον Δασκαλάκη πριν πεθάνει: Η ζωγραφιά της Τζωρτζίνας με τον πατέρα της που «δίνει» τον δολοφόνο (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.