«Ήθελε να τον εκβιάσει»: Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη

«Ήθελε να τον εκβιάσει»: Η επίσημη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη

Ο δικηγόρος του υποστηρίζει πως ο τραγουδιστής ουδέποτε σήκωσε χέρι.

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε μερική ώρα πριν ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, σχετικά με τη σύλληψή του το μεσημέρι της Παρασκευής, ύστερα από μήνυση της (πρώην;) συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, η οποία τον μήνυσε για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τον Κούγια, η συγκεκριμένη γυναίκα τον κατήγγειλε στο πλαίσιο προσπάθειας εκβιασμού του τραγουδιστή, καθώς ο ίδιος είχε μερικές ημέρες πριν διακόψει τη σχέση του μαζί της.

1 χρόνο μαζί: Aυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατήγγειλε για άγριο ξυλοδαρμό

ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΘΕΜΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗ

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Λόγω της απουσίας του κου Κούγια, στο πλευρό του κου Αδαμαντίδη βρίσκονται δύο συνεργάτες του γραφείου μας και προσπαθούμε, ώστε με τη συνδρομή του κου Εισαγγελέα υπηρεσίας να αφεθεί ελεύθερος, για να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί.

Αθήνα, 01/07/2022

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.