Θέμης Αδαμαντίδης | Σοκάρει το βίντεο του ξυλοδαρμού της συντρόφου του - Η εικόνα του προσώπου της μετά το ξύλο (Vid)

Θέμης Αδαμαντίδης | Σοκάρει το βίντεο του ξυλοδαρμού της συντρόφου του – Η εικόνα του προσώπου της μετά το ξύλο (Vid)

Σοκάρουν οι εικόνες.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής κατηγορείται για ξυλοδαρμό και βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο τραγουδιστής την τράβηξε από τα μαλλιά, τη χτύπησε και την έβρισε χυδαία. Όπως τόνισε μάλιστα ο δικηγόρος της δεν είναι η πρώτη φορά που η πελάτισσά του δέχτηκε βίαιη συμπεριφορά από τον τραγουδιστή.

Η ιστοσελίδα newsit.gr έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση.

Στο βίντεο φαίνεται μίας γυναίκα και ένας άνδρας να προχωρούν, όταν ξαφνικά, εκείνη δέχεται κλωτσιά. Στη συνέχεια, ο άνδρας σπρώχνει τη γυναίκα προς το αυτοκίνητο. Το βίντεο έχει τραβηχτεί έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών.

Θέμης Αδαμαντίδης | Σοκάρει το βίντεο του ξυλοδαρμού της συντρόφου του - Η εικόνα του προσώπου της μετά το ξύλο (Vid)

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε φωτογραφία μετά τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό. Τα σημάδια στο πρόσωπο της Βαρβάρας Κίρκη μαρτυρούν ότι έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς.

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή είχε καταγγείλει τη βίαιη συμπεριφορά του. Η μητέρα των παιδιών του Θέμη Αδαμαντίδη τονίζει ότι «έχει πρόβλημα» με τις γυναίκες

Η Αναστασία Στεφάνοβα υπογράμμισε ότι είχε βιώσει την άσχημη συμπεριφορά του τραγουδιστή μπροστά στα μάτια των παιδιών της. Όπως είπε, μάλιστα, τον κατήγγειλε στις Αρχές αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω του κορωνοϊού.

Η ίδια αναγκάστηκε και έφυγε μαζί με τα παιδιά για τη Βουλγαρία όπου διαμένει τον τελευταίο χρόνο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.