Νέο επεισόδιο με ξύλο: Aυτός είναι ο τράπερ που χτύπησε στο κεφάλι θαμώνα μπαρ που είχε πάει να τον ακούσει - Δείτε το βίντεο (Vid)

Νέο επεισόδιο με ξύλο: Aυτός είναι ο τράπερ που χτύπησε στο κεφάλι θαμώνα μπαρ που είχε πάει να τον ακούσει – Δείτε το βίντεο (Vid)

Να δούμε πότε θα σταματήσει αυτή η βία.

Ακόμα ένα περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή έναν τράπερ σημειώθηκε, αυτή τη φορά σε μπαρ στις Σπέτσες, όπου ήταν καλεσμένος για live ο Thug Slime της Capital, εταιρείας του Light, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και στο επεισόδιο των Mad VMA.

Ο Thug Slime ήταν πάνω στη σκηνή και τραγουδούσε ένα από τα τραγούδια του όταν ένας από τους θαμώνες του πέταξε παγάκι.

Τότε ο τράπερ σταμάτησε το live και έσκυψε να χαστουκίσει τον θαμώνα, ο οποίος δεν το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και η κατάσταση ξέφυγε, με τους μπράβους του να μπαίνουν στη μέση για να ανάψουν (κι άλλο) τα αίματα.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Thus Slime είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2021 για ένα περιστατικό με χρήση μαχαιριών στον Κολωνό, όπου ο τράπερ κι ένας φίλος του φέρονται να είχαν επιτεθεί τότε σε έναν διανομέα.

Τον Μάιο που μας πέρασε, ο Thug Slime είχε συλληφθεί και πάλι στα διόδια της Θήβας μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο όχημά του για ναρκωτικά, με τον τράπερ να έχει πάνω του ποσότητα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.