Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

«Κυκλοφορούν στην Πάτρα ανοιχτά ως γκ@μενοι»: Ανάρτηση-βόμβα για τη συγγενή που φημολογείται πως ερωτεύτηκε ο Μάνος Δασκαλάκης (Pics)

Οργιάζουν οι φήμες στην Πάτρα για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σε μια περίοδο που παρατηρείται σχετική ηρεμία στην υπόθεση της Πάτρας,  κι ενώ η έρευνα για το πώς βρέθηκαν νεκρά τα τρία παιδιά και ποια η εμπλοκή της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη συνεχίζεται, στα social media κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με τα προσωπικά του τελευταίου.

Από τη στιγμή που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε γίνει γνωστό πως δεν έμεναν στο ίδιο σπίτι, πως δεν είχαν συντροφική σχέση από καιρό πριν και πως ο Μάνος Δασκαλάκης έμενε στην Αθήνα σε σπίτι μαζί με μια γυναίκα, πιθανότατα σύντροφό του. Στην πορεία, υπήρξε μια φημολογία πως αυτή η γυναίκα με την οποία έχει σχέση ο Μάνος, είναι στον στενό φιλικό κύκλο της οικογένειας.

Σύμφωνα με ένα account στο Twitter, η νονά της Τζωρτζίνας βρίσκεται πολύ συχνά στο πλευρό του Δασκαλάκη, με τους δυο τους να πηγαίνουν μαζί για καφέ αλλά και για μπάνιο.

«Κυκλοφορούν στην Πάτρα ανοιχτά ως γκ@μενοι»: Ανάρτηση-βόμβα για τη συγγενή που φημολογείται πως ερωτεύτηκε ο Μάνος Δασκαλάκης (Pics)

Η νονά της Τζωρτζίνας, Λ. Π., μάλιστα, είχε προβεί και σε δηλώσεις πριν μερικές εβδομάδες, όταν είχαν βγει αποτελέσματα τοξικολογικών και για τη Μαλένα και την Ίριδα. Δήλωνε τότε συντετριμμένη μιλώντας στον ΑΝΤ1 και αναρωτιόταν «πώς μπορεί εμένα να μου έχει προξενήσει τόσο πόνο; Εγώ έκλαιγα κάθε μέρα γι΄αυτό το παιδί».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.