Οργισμένη απάντηση Ευγενίας Μανωλίδου για τις φήμες περί ξυλοδαρμού της από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Οργισμένη απάντηση Ευγενίας Μανωλίδου για τις φήμες περί ξυλοδαρμού της από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Το τελευταίο διήμερο ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά αίσχη.

Από το βράδυ της Δευτέρας διαρρέεται στο Twitter μια φήμη πως ο Άδωνις Γεωργιάδης συναναστρέφεται με γνωστή τραγουδίστρια, η οποία κιόλας επαγγέλεται τη συνοδό και του έστειλε μήνυμα για μια οφειλή κατόπιν παροχής υπηρεσιών. Η Ευγενία Μανωλίδου φέρεται σύμφωνα με αυτό το σενάριο να είδε το μήνυμα, να ζήτησε εξηγήσεις και ο υπουργός να την χτύπησε.

Μετά από ένα 24ωρο που αυτό το σενάριο φαντασίας διακινείτο, ο Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει και να ζητήσει να σταματήσουν τα αίσχη που γράφονται για τη σύζυγό του:

«Από τότε που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει τα πάντα. Με ψέματα ήθελαν να με κλείσουν στην φυλακή, τώρα όμως η κατάσταση ξέφυγε. Από το “Tourkadonis” έως, αν είναι δυνατόν ότι κτύπησα την σύζυγο μου.Σεβαστείτε μια γυναίκα, μια μάνα και μια σύζυγο που βλέπει αυτά τα αίσχη. Φτάνει!».

Η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου έκανε retweet την ανάρτηση του συζύγου της και υπουργού και έγραψε, με εμφανή την ενόχλησή της, το εξής: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.