Μετά τη φωτιά στον Real Fm: O Νίκος Xατζηνικολάου με 5 λέξεις τα είπε όλα (Pic)

Μετά τη φωτιά στον Real Fm: O Νίκος Xατζηνικολάου με 5 λέξεις τα είπε όλα (Pic)

Mετράνε τις πληγές του ο σταθμός και οι άνθρωποί του.

Τρεις μέρες μετά την καταστροφική φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real FM, η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού, εργαζόμενοι και διοικητικά στελέχη μετρούν τις πληγές τους και ψάχνουν να βρουν τους υπεύθυνους αυτής της επίθεσης, όπως τη χαρακτηρίζουν, με σκοπό να κάψουν τον ραδιοφωνικό σταθμό και τα γραφεία της εφημερίδας «Real News» για να τα κλείσουν κλείσουν οριστικά, όπως είχε γράψει σε tweet του την ώρα της πυρκαγιάς ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Real news» εκτός από τα βίντεο που ανέβασε από τις ώρες που οι φωτιά κατέκαιγε τις εγκαταστάσεις της εφημερίδας και του ραδιοφωνικού σταθμού του ομίλου του, ανέβασε σήμερα ένα ακόμα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, ένα μήνυμα με παράπονο αλλά και ρεαλισμό για τους ανθρώπους που βρέθηκαν και βρίσκονται ακόμα δίπλα στους ανθρώπους του σταθμού και της εφημερίδας. Σε λίγες μόνο λέξεις ο εκδότης τα είπε όλα γράφοντας μόνο: «Στα δύσκολα μετράμε τους φίλους…».

To tweet είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους διαδικτυακούς ακόλουθους του δημοσιογράφου που εκδήλωσαν με μηνύματα τη στήριξή τους στον ίδιο, τους εργαζομένους του ομίλου και την ελευθεροτυπία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.