Πύρινη κόλαση | «Μη μου λες εμένα 'σουτ' ρε @ρχ@δι!»: Σκληρή επίθεση κατοίκου σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ on air (Vid)

Πύρινη κόλαση | «Μη μου λες εμένα ‘σουτ’ ρε @ρχ@δι!»: Σκληρή επίθεση κατοίκου σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ on air (Vid)

Απίστευτα λόγια on air.

Γνωστό trend κατά του ΣΚΑΪ είναι σταθερά στην πρώτη τριάδα στο Twitter από χθες που ξέσπασαν οι εστίες φωτιάς σε Ντράφι, Ανθούσα, Παλλήνη και Πεντέλη. Τα ίδια είχαμε και πριν ένα μήνα με την πυρκαγιά σε άλλο σημείο της Ελλάδας, τα ίδια και πριν μια εβδομάδα με τις φωτιές στο Ρέθυμνο που έτυχαν ελάχιστης κάλυψης από τα κανάλια.

Ο Γιώργος Τσελίκας, γνωστός και μη εξαιρετέος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ήταν με την κάμερα του σταθμού σε ένα από τα σημεία κάλυψης των εξελίξεων, προκαλώντας στον βωμό του ρεπορτάζ παρακώλυση της προσπάθειας πυροσβεστών και πολιτών να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά, για να πάρει μια δήλωση.

Μία κίνησή του, ωστόσο, εξόργισε πολίτη που πάλευε να σώσει την περιουσία του.

Συγκεκριμένα, όταν κάτοικος που πάλευε με τις φλόγες είδε τον δημοσιογράφο να του κάνει νόημα να σωπάσει για να μην ακουστούν οι βρισιές του στην τηλεόραση, βγήκε εκτός εαυτού και πήγε να του ζητήσει τον λόγο, «στολίζοντάς» τον με κάθε πιθανή βρισιά που μπορούσε να σκεφτεί την ώρα εκείνη.

«Μη μου λες εμένα σουτ, εμένα δε θα μου λες σουτ όταν καίγεται η περιουσία μου. Ντάξει;», είπε ο κάτοικος με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Είμαστε στον αέρα κύριε!».

«Στ’ @ρχίδι@ μου, αυτό γιατί δεν τον γράφεις ρε @ρχίδι; Με την κλίκα σου!», ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων, καθώς ο ήχος ήταν κακός και δύσκολο μπορούσες να διακρίνεις τα λόγια του.

Δείτε όσα συνέβησαν στον αέρα του ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.