«Είσαι κακιά και αιγωίστρια»: Γροθιά στο στομάχι το σημείωμα της μικρής Τζωρτζίνας στην Πισπιρίγκου (Pic)

Η νέα εικόνα της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά από 4 μήνες φυλακή – Οι πρώτες φωτογραφίες (Pics)

Η 33χρονη πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας.

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Τετάρτης η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη γυναίκα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της οδηγήθηκε κάτω από ισχυρότατα μέτρα προστασίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η ίδια ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η εμφάνισή της.

Τέσσερις σχεδόν μήνες μετά τη σύλληψή της για την ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει χάσει αρκετά κιλά. Η 33χρονη προχωρά με το κεφάλι ψηλά αγέρωχη προς το ανακριτικό γραφείο παρά τις κατηγορίες που τη βαραίνουν.

Δε θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που έμπαινε με σκυμμένο κεφάλι στα δικαστήρια της Ευελπίδων πριν λίγο καιρό. Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που βαρύνει, πλέον, την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας αφορά την ανακοπή που είχε υποστεί το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσκοκομείο Πάτρας. Το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς, αφήνοντας, όμως, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στο κοριτσάκι.

Σημειώνεται ότι εμπλοκή της Ρούλας Πισπιρίγκου ερευνάται και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.