Φωτιά στην Παλλήνη | Κάηκε και το σπίτι της ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου - Οι τρομακτικές εικόνες (Vid)

Φωτιά στην Παλλήνη | Κάηκε και το σπίτι της ηθοποιού Ελένης Γερασιμίδου – Οι τρομακτικές εικόνες (Vid)

Τι ανέφερε η ηθοποιός στον τηλεοπτικό αέρα.

Κάηκε το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου στην Παλλήνη, όπως και πολλές ακόμα κατοικίες πολιτών.

Η ηθοποιός μίλησε στον ALPHA και ανέφερε ότι όλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν το οίκημα τυλίχθηκε από καπνούς.

«Στις 4 τα ξημερώματα μας έπνιξε ο καπνός και φύγαμε από το σπίτι κατ’ απαίτηση της κόρης μας. Σε λίγη ώρα πήρε τηλέφωνο μια γειτόνισσα που παρέμεινε εδώ, ενώ θέλαμε να την πάρουμε μαζί, και μας είπε ότι το σπίτι μας καίγεται. Δεν μπορέσαμε να έρθουμε κατά εδώ, δεν μας άφηναν», σημείωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια περιέγραψε τη βοήθεια που της πρόσφεραν κάτοικοι της περιοχής.

«Μας βοήθησε ο πρόεδρος της περιοχής μας και, με συγχωρείτε δεν ψάχνω την ευκαιρία για να το πω, αλλά όλοι μου οι σύντροφοι. Είναι και εδώ με το σύνθημα μας, «ο λαός σώζει τον λαό» και αυτό είναι αλήθεια. Ο κ. Κούτρας δεν είναι σύντροφος αλλά είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που έκανε ότι μπορούσε και έφερε την υδροφόρα. Είναι “ας καούνε”. Αυτή η ανάλγητη πολιτική πρέπει να τελειώσει», πρόσθεσε η Ελένη Γερασιμίδου που στη συνέχεια έδειξε τις ζημιές που έχει υποστεί το οίκημα.

«Μπορεί να έχει σωθεί το υπόγειο και ο πρώτος όροφος αλλά όλα τα άλλα είναι κατεστραμμένα. Ρούχα, βιβλία… Αυτό μας πονάει πάρα πολύ! Μην το συζητάτε πως είναι τα υπόλοιπα, κατάμαυρα! Δεν θέλω να σας βάλω μέσα γιατί μπορεί να πέσει κάτι. Εδώ πρέπει να έρθει πραγματογνώμονας για να μας πει αν μπορούμε να κατοικήσουμε. Έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Είναι οι κόποι μιας ζωής και η ανταπόκριση σας είπα από πού είναι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.