Πέτρος Φιλιππίδης: Ελάχιστοι παρατήρησαν τι έκανε σε όλες τις φωτογραφίες χωρίς τις χειροπέδες (Pics)

«Της κατέβασε το εσώρουχο και ανέβηκε πάνω της»: Σοκαριστικές περιγραφές πρώην συντρόφου στη δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

Συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε μία υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν αποκαλύφθηκε.

Λίγο πριν τη σημερινή συνεδρίαση, ο Πέτρος Φιλιππίδης δέχθηκε φραστική επίθεση από έναν άγνωστο άνδρας. Ο εξοργισμένος πολίτης πλησίασε τον ηθοποιό και του μίλησε σε έντονο ύφος χωρίς να υπάρξει συνέχεια.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση κατέθεσε πρώην σύντροφος της δεύτερης καταγγέλλουσας.

«Ο Φιλιππίδης αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του και είχε ανέβει πάνω της προκειμένου να την ακινητοποιήσει. Τη στρίμωξε, ανέβηκε πάνω της, της κατέβασε το εσώρουχο και το παντελόνι και στην προσπάθεια της να ξεφύγει έπεσε πάνω σε ένα τραπεζάκι και χτύπησε. Μετά το συμβάν δεν είχαμε πλέον ερωτικές επαφές και μετά από συζητήσεις, μου ανέφερε ότι δεν με βλέπει πλέον έτσι. Χωρίσαμε αλλά κρατούσαμε επαφές τηλεφωνικώς. Δύο χρόνια μετά έμαθα για το συμβάν. Μου είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του και ότι είχε ανέβει πάνω της προκειμένου να την ακινητοποιήσει. Μου περιέγραψε ότι τη στρίμωξε, ανέβηκε πάνω της και της κατέβασε το εσώρουχο και το παντελόνι. Στην προσπάθεια της να ξεφύγει έπεσε πάνω σε ένα τραπεζάκι και χτύπησε» είπε, μεταξύ άλλων.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε στη συνέχεια ερωτήσεις στον μάρτυρα.

Μ. Δημητρακόπουλος: Το 2012 της προτείνατε να πάει σε εισαγγελέα;

Μάρτυρας: Τη ρώτησα γιατί δεν το κατήγγειλε και της είπα να πάει έστω και τότε να το καταγγείλει. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να το κάνει γιατί φοβάται ότι θα έχει πολλά εμπόδια.

Μ. Δημητρακόπουλος: Τι φοβόταν; Έχουμε δημοκρατία και δικαστήρια. Αυτή είναι η μόνιμη επωδός που λένε όλες και ξαφνικά όλοι οι φόβοι έφυγαν με τη Μπεκατώρου το 2021;

Μάρτυρας: Αν ρωτάτε εμένα, κατανοώ το φόβο που είχε. Εγώ όντας έξω από το χορό, θα πήγαινα να το καταγγείλω. Αλλά δεν είμαι η καταγγέλλουσα….

Ο μάρτυρας είπε ακόμη ότι «έπεσε από τα σύννεφα» όταν έμαθε τι πέρασε η πρώην σύντροφός του.

«Ούτε καν μπορούσα να διανοηθώ κάτι τέτοιο. Η πρώην σύντροφος μου, μόλις επρόκειτο να ξεκινήσει η συνεργασία με τον Φιλιππίδη, ήταν ενθουσιασμένη, γνωρίζοντας ότι είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος στο χώρο και θεώρησε ότι ήταν ευκαιρία, θα ήταν ένα πολύ καλό στοιχείο για το βιογραφικό της», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.