Ράκος ο Αντώνης Κανάκης | Τέλος από το «Ράδιο Αρβύλα» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις σφοδρές κατηγορίες σε βάρος του

Τολμά δημόσια: Tα είπε όλα ο Αντώνης Κανάκης για τον κακοποιητή αντιδήμαρχο του γαϊδαράκου της Ζίτσας

Αυτό που αρνούμαστε να κατανοήσουμε με τα ιπποειδή κατέδειξε ο Αντώνης Κανάκης.

Η υπόθεση της κακοποίησης του γαϊδουριού στη Ζίτσα από τον αντιδήμαρχο της περιοχής που κατέληξε στην ευθανασία του ζώου, απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την κοινή γνώμη. Αυτό το ενδιαφέρον βέβαια μάλλον θα κρατήσει λίγο και θα συνεχιστούν φαινόμενα Ύδρας και Σαντορίνης όπου γαϊδούρια και άλογα είναι φορτωμένα με 40-50 κιλά στην πλάτη ή σέρνουν άμαξες για να χαίρονται οι τουρίστες τους «ρομαντισμούς τους».

Αυτά τα φαινόμενα θίγει επί της ουσίας ο Αντώνης Κανάκης με την ανάρτηση-σχολιασμό του για την υπόθεση της Ζίτας, τολμώντας να πει ανοιχτά αυτό που όλοι μας σκεφτόμαστε, ότι δηλαδή ίσως είναι αναγκαία η ευθανασία σε άλλου είδους «ζώα», με μορφή ανθρώπου.

«Σήμερα άκουγα τη θλίψη των δημοσιογράφων για την ευθανασία του γαϊδαράκου. Τουλάχιστον ο γαϊδαράκος γλύτωσε από έναν βασανιστικό θάνατο και από μία βασανιστική ζωή που εμείς οι άνθρωποι απλόχερα χαρίζουμε χρόνια τώρα στα γλυκύτατα αυτά πλάσματα. Αυτό που ίσως είναι περισσότερο θλιβερό, με απόλυτα αλληγορική διάθεση και γραφή, είναι ότι οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος “γαϊδάρους”», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.