Κατηγορούνταν για κακούργημα | Η δικαστική απόφαση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κατηγορούνταν για κακούργημα | Η δικαστική απόφαση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου στη διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της.

Οριστικό τέλος φαίνεται πως λαμβάνει η δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε το 2017 ανάμεσα στον Πάνο Καλλίτση, γνωστό κομμωτή που είχε απασχολήσει πριν 5-6 χρόνια μετά από επίθεση που είχε δεχτεί με σφαίρες, και την Έλενα Χριστοπούλου, γνωστή τηλεπερσόνα, μάνατζερ και booker και πρώην σύζυγό του.

Στην αρχική μήνυσή του, ο Πάνος Καλλίτσης κατηγορούσε την Έλενα Χριστοπούλου και τη μητέρα της για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και τις Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρία Ηλιάκη και μια ακόμα φίλη της Χριστοπούλου για ψευδείς ένορκες καταθέσεις, μιας και είχαν καταθέσει ως μάρτυρες της σε αρχική φάση της δίκης.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αθώωσε τις πέντε κυρίες με το βούλευμά του και η Έλενα Χριστοπούλου δεσμεύτηκε με δήλωσή της να απαντήσει σε επίπεδο αστικής δικαιοσύνης για να λάβει αποζημίωση από τον Πάνο Καλλίτση.

«Σε αντίθεση με εμένα και τις μάρτυρές μου, η πλευρά του κ. Καλλίτση επέλεξε συνειδητά και μεθοδευμένα τη δημιουργία αρνητικών σε βάρος μας εντυπώσεων με συνεχείς δημοσιεύσεις της κάθε δικονομικής εξέλιξης, συνοδευόμενες από αρνητικά και απαξιωτικά σχόλια και προοικονομίες της δικαστικής εξέλιξης της υπόθεσης, φυσικά πάντα σε βάρος εμού και των μαρτύρων μου. Αντιθέτως εμείς όχι μόνο δεν πράξαμε με τον ίδιο τρόπο αλλά εγώ συγκεκριμένα δεν προέβαλα ούτε τις δικαστικές αποφάσεις που με δικαίωσαν!

Δηλαδή: 1) την απόφαση διαζυγίου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έλυσε τον γάμο μου με τον κ. Καλλίτση με δική του αποκλειστική υπαιτιότητα, 2) την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την υπόθεση των χρημάτων και κοσμημάτων μου κλπ., η οποία δέχθηκε ότι ο κ. Καλλίτσης οφείλει να μου καταβάλει το συνολικό ποσό των 90.000 ευρώ (50.000 ευρώ για τα χρήματα που μου παρακρατά, 35.000 ευρώ για τα κοσμήματά μου και τις λίρες Αγγλίας που ομοίως μου παρακρατά και 5.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης) και 3) Την εισαγγελική διάταξη της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών που απέρριψε αρχικά τη μήνυση του κ. Καλλίτση ως αβάσιμη», αναφέρει σε δήλωσή της η Έλενα Χριστοπούλου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.