Κατέθεσε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη: «Η γυναίκα αυτή ήταν ερωτευμέvη μαζί του και έκλαιγε επειδή δεν της μιλούσε» (Vid)

Στην αντεπίθεση η Ελπίδα Νίνου | Με αυτή τη λεπτομέρεια στο αμάξι του Πέτρου Φιλιππίδη διαψεύδει την 3η καταγγέλλουσα (Vid)

Τι θα υποστηρίζει η σύζυγος του ηθοποιού.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Η υπόθεση του ηθοποιού έχει συγκεντρώσει μεγάλο κομμάτι της δημοσιότητας.

Σταδιακά ολοκληρώνονται οι καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας. Στη συνέχεια θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου οι μάρτυρες υπεράσπισης.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση της συζύγου του ηθοποιού.

Η Ελπίδα Νίνου παραμένει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ηθοποιού. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» η σύζυγος του ηθοποιού θα υποστηρίξει όσα είχε και κατάθεσή της στις αρχές.

H κατάθεση της Ελπίδας Νίνου αντικρούει όσα είπε η τρίτη καταγγέλλουσα. Η κοπέλα υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχείρησε να τη βιάσει όταν την γύριζε σπίτι της με το αυτοκίνητο.

Η σύζυγος του ηθοποιού αναφέρει ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα. Όταν κλειδώνει το αυτοκίνητο, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορεί να ανοίξουν την πόρτα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.