«Αν το μοντάζ κάνει το θαύμα του»: Status-μαχαιριά του Γρ. Πετράκου για την εκπομπή του Σρόιτερ που θα εμφανιστεί το βράδυ

«Αυτή η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…»: H viral ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ (Pic)

Πολλοί έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί του...

Την ώρα που ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ η οποία έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, στα 96 της χρόνια, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, ο Γρηγόρης Πετράκος καταφέρνει με μία μόνο σχετική ανάρτησή του να γίνει για ακόμα μία φορά viral.

Ο θάνατος της Ελισάβετ αποτέλεσε αφορμή να βγουν ξανά στην επιφάνεια θεωρίες συνωμοσίας που τη θέλουν… ερπετοειδές, με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για μία «σκοτεινή οντότητα που κατοικούσε μέσα της», η οποία τώρα -μετά τον θάνατο της βασίλισσας- θα ψάξει άλλο σώμα να «κατοικήσει».

«Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…», έγραψε χαρακτηριστικά, με τα σχόλια των ακολούθων του να καθιστούν σαφές πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως η βασιλική οικογένεια δεν αποτελείται από ανθρώπινες υπάρξεις.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.