Βίντεο-σοκ: Η μητέρα του δολοφόνου της Κάρολαϊν... αρνείται on camera πως είναι η μάνα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (Vid)

Βίντεο-σοκ: Η μητέρα του δολοφόνου της Κάρολαϊν… αρνείται on camera πως είναι η μάνα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (Vid)

Τι απάντησε μπροστά στις κάμερες.

Ήταν ένα έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα. Τον Μάιο του 2021, η Κάρολαϊν Κράουτς βρέθηκε νεκρή στο σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της και το παιδί τους. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που είχε παντρευθεί τη νεαρή κοπέλα, ομολόγησε το έγκλημα μετά από σχεδόν 40 μέρες.

Αρχικά, είχε ισχυριστεί ότι η οικογένεια έπεσε θύμα ληστείας. Μάλιστα, σκότωσε τον σκύλο της οικογένειας και δέθηκε πρόχειρα μόνος του για να φανεί πιο πειστική η εξήγησή του.

Ο ίδιος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 11 επιπλέον χρόνια για το έγκλημα.

Απορίες προκαλεί η στάση της μητέρας του. Η Γεωργία Αναγνωστοπούλου έγινε αντιληπτή από δημοσιογράφο της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Όταν η δημοσιογράφος έκανε κάποιες ερωτήσεις στην μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εκείνη όχι μόνο δεν δέχτηκε να κάνει κάποιο σχόλιο αλλά αρνήθηκε και την ταυτότητά της!

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα αρνήθηκε ότι είναι μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Μιλάτε με λάθος άνθρωπο», είπε μπροστά στις κάμερες αρνούμενη να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη μητέρα του δολοφόνου των Γλυκών Νερών. Όπως είπε, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τον έχουν επισκεφθεί στη φυλακή όπου παραμένει μετά την καταδίκη του. Η μητέρα του επισκέπτεται συχνά την Αλόννησο όπου συναντάει την εγγονή της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το κοριτσάκι μιλάει μόνο αγγλικά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.