Φιλιππίδης - Νίνου: «Ο Πέτρος με εγκατέλειψε, μου πέταξε 1000€ να ζήσω και μένει με μια φίλη του γιου μας» (Vid)

Φιλιππίδης – Νίνου: «Ο Πέτρος με εγκατέλειψε, μου πέταξε 1000€ να ζήσω και μένει με μια φίλη του γιου μας» (Vid)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης κάθεται στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Εδώ και αρκετές μέρες καταθέτει η Ελπίδα Νίνου.

Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσή της, ανέβηκε ενώπιον του δικαστηρίου ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την Ελπίδα Νίνου.

Ο ίδιος επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εγκαταλείψει το σπίτι του και διέμενε μαζί με μία φίλη του γιου του, Δημήτρη. Η Ελπίδα Νίνου είχε διαψεύσει κατά το παρελθόν κάτι τέτοιο.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του ALPHA, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε ότι κατά το παρελθόν η Ελπίδα Νίνου τον είχε πάρει στο τηλέφωνο και του είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης την εγκατέλειψε. Σε εκείνη την τηλεφωνική συνομιλία, η σύζυγος του ηθοποιού είπε στον πρόεδρο του ΣΕΗ ότι «μου πέταξε 1.000 ευρώ στο πρόσωπο και μου είπε με αυτά θα ζήσεις τώρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού η Ελπίδα Νίνου και ο Σπύρου Μπιμπίλας δεν μιλούν πλέον. Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν λόγω διαφωνίας σχετικά με την κατάθεση του προέδρου του ΣΕΗ στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.