Βαρβάρα Κίρκη: Η μέρα που η πρώην του Αδαμαντίδη, που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, τρέλανε τον Φερεντίνο στο Deal

Νέο επεισόδιο Αδαμαντίδη – Κίρκη | Οδηγήθηκαν στο τμήμα

Τι συνέβη στο ζευγάρι.

Έναν πολύ έντονο καβγά είχαν ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη. Το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο διαπληκτισμό με αποτέλεσμα να καταλήξει στο τμήμα.

Το συμβάν έληξε δίχως οι δύο πρωταγωνιστές να καταθέσουν μηνύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θέμης Αδαμαντίδης τα βρήκε με τη Βαρβάρα Κίρκη κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε επικεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Βαρβάρα Κίρκη είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για άσκηση βίας εναντίον της. Είχαν μάλιστα καταθέσει μηνύσει ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό είναι ξανά μαζί.

Πρόσφατα μάλιστα, μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

«Είμαστε καλά με τη Βαρβάρα. Της αφιερώνω όλα τα τραγούδια μου. Είμαι καλά, δεν έχουμε αποσύρει καμιά μήνυση ακόμη. Απλά ήταν κάτι που θα γινόταν και ας το δούμε για ευχάριστο. Μαζί είμαστε» τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Βαρβάρα Κίρκη είπε από την πλευρά της: «Δεν θα θέλαμε να πούμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.