«Βοήθεια, με σκοτώνει!»: Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον χθεσινό άγριο επεισόδιο Θέμη Αδαμαντίδη - Βαρβάρας Κίρκη (Vid)

«Βοήθεια, με σκοτώνει!»: Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον χθεσινό άγριο επεισόδιο Θέμη Αδαμαντίδη – Βαρβάρας Κίρκη (Vid)

Για άλλη μια φορά το ζευγάρι απασχολεί την επικαιρότητα.

Πριν λίγους μήνες οι δυο τους είχαν οδηγηθεί στην αστυνομία, με την κ. Κίρκη να καταγγέλει τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό. Εν τέλει, η υπόθεση δεν προχώρησε, το ζευγάρι παρουσιαζόταν να τα έχει βρει και να είναι σε μια κατάσταση που το ξεπερνάνε. Υπήρξαν μάλιστα και δηλώσεις των δύο δικηγόρων τους που έλεγαν πως η διαμάχη τους οδεύει προς το τέλος της.

Χθες όμως, υπήρξε ένα νέο περιστατικό, με τα ρεπορτάζ να τους θέλουν να τσακώνονται καθημερινά, αλλά τόσο ο Θέμης Αδαμαντίδης όσο και η Βαρβάρα Κίρκη το διέψευσαν.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτή την στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες υποχρεώσεις. Όχι, από πού προέκυψε αυτό, δεν καταλαβαίνω, αλλά όχι», δήλωσε ο Αδαμαντίδης στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κι αυτή την στιγμή είμαστε μαζί και κάνουμε κάποιες υποχρεώσεις. Όχι, από πού προέκυψε αυτό, δεν καταλαβαίνω, αλλά όχι. Ό,τι και να έχει γραφτεί θα πρέπει να το λάβω υπόψιν μου και να κάνω κι εγώ κάποιες ενέργειες γιατί δεν μπορεί κάθε τρεις και τόσο να βγαίνουν διάφορα, δεν θα κάτσω να απασχολήσω τον κόσμο με κάτι που δεν υπάρχει», συνέχισε.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκαναν λόγο για καταγγελίες γειτόνων για φωνές από την πλευρά της κ. Κίρκη, η οποία φέρεται να φώναζε έλεγε «βοήθεια, με σκοτώνει», αλλά σύμφωνα με την ίδια και τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, κ. Απόστολος Λύτρας, έγινε μια επίθεση στο όχημα του ζευγαριού και πήγαν στην αστυνομία να κάνουν καταγγελία.

«Πήγανε στο Αστυνομικό Τμήμα γιατί βρήκανε στο αυτοκίνητό τους σπασμένους τους καθρέφτες και έτσι πήγαν μαζί να κάνουν την καταγγελία. Δεν έχουμε να πούμε κάτι για το θέμα, αυτά όλα αφορούν τα δικαστήρια και όχι εσάς ή εμένα. Από διασταύρωση πληροφοριών που έχω, δεν συμβαίνει κάτι αξιοσημείωτο, υπήρχε μια παραφιλολογία».

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δόθηκε έκταση στο ζήτημα και προέβαλλαν και φωτογραφία με το διαλυμένο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.