«Άρπαξε τον Μπιμπίλα από το πέτο και του φώναζε»: Στα άκρα ο Πέτρος Φιλιππίδης (Vid)

«Τα είχε με την κοπέλα του γιου του, ντροπή σου Ελπίδα να λες ψέματα!»: Η αντίδραση Νίνου – Φιλιππίδη στις αποκαλύψεις-σοκ του Μπιμπίλα (Vid)

Ανέβηκαν οι τόνοι στη δικαστική αίθουσα.

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός κάθεται στο εδώλιο του μικτού ορκωτού δικαστηρίου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Την Τρίτη ήταν σειρά του Σπύρου Μπιμπίλα να καταθέσει στο δικαστήριο. Ο πρόεδρος των Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προκάλεσε την αντίδραση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου όταν επέμεινε στον ισχυρισμό του ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε σχέση με φίλη του γιου του.

Είχε αναφέρει μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος είχε εγκαταλείψει τη συζυγική του στέγη.

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε από το μάρτυρα να ανακαλέσει όσα κατέθεσε. Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα πλήγωσαν την οικογένεια του κατηγορούμενου αλλά και τον ίδιο.

Μιχ. Δημητρακόπουλος: «Σας διαψεύδει η κυρία Νίνου»

Σπ. Μπιμπίλας: «Και εγώ διαψεύδω την κυρία Νίνου»

 

Η Ελπίδα Νίνου σηκώθηκε και ζήτησε τον λόγο. Ωστόσο, η έδρα δεν της έδωσε την άδεια. Λόγω της έντασης που επικράτησε, η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε τη δίκη για λίγα
λεπτά προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχωρώντας από το ακροατήριο είπε στην Ελπίδα Νίνου: «Ντροπή σου Ελπίδα για τα ψέματα που λες». Κάποια στιγμή από το ακροατήριο ακούστηκε και η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου να λέει: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε…».

Μετά τη διακοπή, ακούστηκαν και αποδοκιμασίες σε βάρος του κ. Μπιμπίλα, στον οποίο πρόσωπα από το ακροατήριο είπαν: «Φίδι, φίδι, ντροπή σου εσένα που λες ότι είσαι 30 χρόνια φίλος τους και λες τέτοια πράγματα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.