Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον Πάνο Αργιανίδη | Απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον Πάνο Αργιανίδη | Απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor

Θρίλερ διαπραγματεύσεων.

Συνεχίζεται το θρίλερ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου με τον Πάνο Αργιανίδη που έγινε γνωστός ως «μάνατζερ ράγκμπι» στον πρώτο κύκλο του Survivor στο Star, o οποίος από το βράδυ της Δευτέρας, έχει κλειστεί στον δεύτερο όροφο του κτιρίου στο οποίο εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το protothema.gr, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σε αυτή την κατάσταση, ενώ στο σημείο σε  λαμβάνουν χώρα διαπραγματεύσεις με την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, στα ΕΛΤΑ έχουν καταφτάσει δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., η  Άμεση Δράση, άνδρες της ΟΠΚΕ αλλά και η οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 40χρονος  έχει κλειστεί μέσα στην τουαλέτα στο κέντρο διαλογής δεμάτων και σπάει πράγματα, με τους άνδρες της πυροσβεστικής να έχουν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και να προσπαθούν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

Update: 

Το θρίλερ είχε αίσιο τέλος, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα της τουλάτας, μπήκαν μέσα και συνέλαβαν τον Πάνο Αργιανίδη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Διονύσου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.