«Είσαι χρυσός άνθρωπος»: Η απάντηση του Χάρη Ρώμα για το σχόλιό του στην φωτό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου (Vid)

«Είσαι χρυσός άνθρωπος»: Η απάντηση του Χάρη Ρώμα για το σχόλιό του στην φωτό του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου (Vid)

Oι λόγοι που φωτογραφιζόταν με τον 53χρονο μαστροπό.

Μια πλειάδα φωτογραφιών δίπλα σε διάσημους ανθρώπους της πολιτικής και του θεάματος είχε ο παιδοβιαστής και μαστροπός της δωδεκάχρονης Ηλίας Μήχος, με πολλούς από αυτούς να σπεύδουν μετά τη σύλληψή του και την αποκάλυψη των αποτρόπαιων εγκλημάτων του να εξηγήσουν τους λόγους που φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» απάντησε για τους λόγους που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που τον δείχνουν δίπλα στον 53χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στον Κολωνό.

«Το πρόβλημα είναι το γιατί σχολιάζεται κάτι που είναι φως φανάρι. Κάνουμε κάποια επαγγέλματα, εγώ κάνω δύο, μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ψηφοφόροι, μεταξύ των οποίων υπάρχουν παρατρεχάμενοι. Οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους αγαπούν και τους αγκαλιάζουν, μάλιστα όταν είναι και τόσο ένθερμοι, όπως αυτός ο συγκεκριμένος άνδρας. Υπάρχουν φωτογραφίες μου από τον συγκριμένο, ο οποίος που ερχόταν στις παραστάσεις μου και πλήρωνε. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ήθελε να μεταμφιέσει τη σκοτεινή, απαίσια και αποτρόπαια πλευρά του.

Και αν αυτός με έχει αποκαλέσει “Φίλε μου” και του έχω απαντήσει “Είσαι χρυσός άνθρωπος”, για όλα υπάρχει μία πολύ απλή δικαιολογία. Όταν έρχεται στο μαγαζί εστίασης με το οποίο έχω σχέση, με την αγία οικογένεια, όλα αυτά είναι λογικά. Οι άνθρωποι αυτοί είναι θαυμαστές μας. Ήρθε και μας είπε ότι είναι θαυμαστής, έχει ψιλικατζίδικο και ψηφοφόρους, σε όποιον και να συνέβαινε αυτό, η απάντηση θα ήταν “Φίλε μου”. Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή, αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.

Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν άνδρες πρόθυμοι να συνευρεθούν με το ταλαίπωρο κοριτσάκι. Όταν κάνει δωρεές στο “Σπίτι του Ηθοποιού” είναι πολύ λογικό να του πούμε “Είσαι χρυσός άνθρωπος”. Πως μπορείς να ξέρεις τη σκοτεινή πλευρά κάποιου;» δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.