To έκανε: To ανατριχιαστικό μήνυμα του Κατερινόπουλου στην Πισπιρίγκου τα είπε όλα λίγο πριν το φινάλε (Vid)

Παιδοβιαστές 12χρονης: Η σοκαριστική πρόταση του Θανάση Κατερινόπουλου για την ποινή των παιδόφιλων (Vid)

Τι πρότεινε ο εν αποστρατεία ταξίαρχος.

Ο εν αποστρατεία Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ως ειδικός συνεργάτης για το θέμα του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, για τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό της αλλά και για το τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνεται με τους παιδοβιαστές, προτείνοντας μια ακραία ίσως λύση.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός πολύ φοβάμαι ότι υπήρχε ένα ολόκληρο κύκλωμα πίσω από αυτόν. Η αστυνομία έχει πολλή δουλειά. Αυτό το έγκλημα όπως εξελίσσεται θα τραβήξει πολύ καιρό. Εύχομαι να βρεθεί άκρη και να δοθούν απαντήσεις», δήλωσε αρχικά ο κος Κατερινόπουλος.

«Θα χάσουν πολλοί των ύπνο τους. Γιατί ο κύριος αυτός φωτογραφιζόταν με άτομα υψηλού status – δεν λέω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι παιδόφιλοι – ήθελε να εξασφαλίσει άλλοθι αλλά και πελατεία διεστραμμένων ανθρώπων που θέλουν να βρίσκονται με παιδάκια μέσα από αυτούς τους κύκλους», συμπλήρωσε ενώ έκλεισε λέγοντας.

«Μήπως ήρθε η ώρα οι παιδόφιλοι – αφού είδαμε ότι δεν θεραπεύονται – να τελειώνει η σεξουαλική τους ικανότητα με κάποιο χημικό μέσο; Ακραίο; Ας το δουν οι επιστήμονες και οι νομοθετούντες» τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.