Εμπρηστική επίθεση κατά Μένιου Φουρθιώτη: Γυαλιά - καρφιά το σπίτι του στην Εκάλη

Εμπρηστική επίθεση κατά Μένιου Φουρθιώτη: Γυαλιά – καρφιά το σπίτι του στην Εκάλη

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Εμπρηστική επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Μένιος Φουρθιώτης.

Συγκεκριμένα, τρεις εμπρηστικοί μηχανισμοί τοποθετήθηκαν στο σπίτι του στην Εκάλη, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από την σφοδρή έκρηξη, ενώ ολοσχερώς καταστράφηκε  το φυλάκιο ασφαλείας που υπάρχει στον περίβολο της οικίας.

Ο Μένιος Φουρθιώτης μίλησε για όσα συνέβησαν μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετέφερε πως ο παρουσιαστής συνδέει την εμπρηστική επίθεση με την επανέκδοση της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά News» που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

«Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».

Την υπόθεση διερευνά η υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.