Θάνατος Ηλία Ζερβού: Το «αντίο» των Χάρη Ρώμα - Ελένης Ράντου (Pics)

Θάνατος Ηλία Ζερβού: Το «αντίο» των Χάρη Ρώμα – Ελένης Ράντου (Pics)

Τι ανέφεραν οι δύο ηθοποιοί.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός. Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ μέσα από τον ρόλο του δικηγόρου που είχε στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1.

Το δικό τους «αντίο» είπαν η Ελένη Ράντου και ο Χάρης Ρώμας. Οι δυο τους είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλου στη σειρά που υπέγραψε ο Χάρης Ρώμας μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.

Με λίγες λέξεις ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Ελένης Ράντου. «Έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι Ηλία μου. Υπέροχος συνάδελφος. Υπέροχος άνθρωπος», σημείωσε η δημοφιλής ηθοποιός.

Θάνατος Ηλία Ζερβού: Το «αντίο» των Χάρη Ρώμα - Ελένης Ράντου (Pics)

«Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τι έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε και σχετικά νέος. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά», είπε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είχαμε μια αρμονική σχέση και επαγγελματική και κοινωνική. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και με συγκίνηση. Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί. Ναι, από ανακοπή καρδιάς “έφυγε”», κατέληξε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.