Άλλος άνθρωπος: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» του Κώστα Πάσσαρη  μετά από 21 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή (Pics)

Άλλος άνθρωπος: Η απίστευτη «μεταμόρφωση» του Κώστα Πάσσαρη μετά από 21 ολόκληρα χρόνια στη φυλακή (Pics)

Άλλος άνθρωπος.

Στη Ρουμανία παραμένει, όπου και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, ο Κώστας Πάσσαρης. Ο διαβόητος κακοποιός έχει καταδικαστεί για τέσσερις ανθρωποκτονίες και για ακόμη επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Ο Κώστας Πάσσαρης μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για τη ζωή του στις φυλακές της Ρουμανίας. Η εικόνα του κακοποιού είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με αυτήν που τον είχαμε συνηθίσει.

Ο Κώστας Πάσσαρης έχει ξυρίσει το κεφάλι του, ενώ δείχνει να έχει πάρει κάποια κιλά.

Διατηρεί, βέβαια, μούσι όπως και την περίοδο που είχε πέσει στα χέρια των ελληνικών αρχών. «Κανείς δεν γεννιέται άγιος, ούτε και δολοφόνος. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου αγριεμένο», δήλωσε στο «Πρώτο θέμα» ο Κώστας Πάσσαρης.

«Μου είχαν συμβεί διάφορα πράγματα και σε δικούς μου ανθρώπους. Ωστόσο, έχουν δίκιο σε αυτά που έλεγαν εκείνη την εποχή. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι σημαίνει ανθρώπινες αξίες, ενώ έβλεπα γύρω μου δικούς μου ανθρώπους να πεθάνουν.

Ήμουν σε μία άλλη κατάσταση. Κανείς όμως δεν γεννιέται δολοφόνος, ούτε είναι το παιδικό του όνειρο να γίνει δολοφόνος», πρόσθεσε.

«Έχω δηλώσει πως θέλω να γυρίσω και να δικαστώ. Ποτέ δεν ήμουν αντίθετος να έρθω στην Ελλάδα και να δικαστώ, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν έγινε.

Όχι, όμως, εξαιτίας μου. Το είχα ζητήσει και είχα κάνει δύο αιτήσεις σχετικά με τη μεταφορά μου στην Ελλάδα», κατέληξε ο Κώστας Πάσσαρης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.