Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

«Ανάσα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι 8 πρωταγωνιστές που δεν τον «καίνε» με τις καταθέσεις τους στο δικαστήριο

Αλλάζουν τα δεδομένα.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, σε μία υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο όταν είχε αποκαλυφθεί.

Η υπόθεση χαρακτηρίζεται από πολλές ανατροπές. Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί στις 18 Νοεμβρίου με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη.

Ωστόσο, οι μάρτυρες που κάλεσε το δικαστήριο αλλά και όσοι ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση.


Οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα κατέθεσαν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο, οι τρεις πρώτοι σχετικά με όσα υποστήριξε η πρώτη καταγγέλλουσα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της υπεράσπισης, διέψευσαν την πρώτη καταγγέλουσα καθόσον στις καταθέσεις της ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση για ρόλο σε θεατρικό έργο τηλεφωνική κλήση εκ μέρους της Αλίνας Κοτσοβούλου και συνάντηση της με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο και μάλιστα στις τουαλέτες του θεάτρου.

Οι μάρτυρες μίλησαν ακόμη και για εξαιρετική συνεργασία που είχαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας, τρεις ακόμη ηθοποιοί -μεγάλα ονόματα του χώρου- αναμένεται να καταθέσουν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιούλιο, σε μία απόφαση που είχε ξεσηκώσει την κοινή γνώμη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.