«Κωνσταντίνου & Ελένης»: Αυτή είναι η σκηνή που κόβει ο ΑΝΤ1 από το επεισόδιο με τις πλαστικές

Νεκρός στα 74 του: Πέθανε ακόμα ένας αγαπημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Pic)

Το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τελικά η Μίνα Αδαμάκη άφησε μερικές ώρες πριν την τελευταία της πνοή, αλλά δεν ήταν η μόνη από τον χώρο της ελληνικής υποκριτικής σκηνής που έφυγε σήμερα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα, εκτός από τη Μίνα Αδαμάκη -για την οποία είχε γραφτεί την Κυριακή πως πέθανε, αλλά τελικά δεν ίσχυε τότε- την τελευταία του πνοή άφησε και ο ηθοποιός Κώστας Μπάσης, που ήταν ο πρώτος που υποδύθηκε τον Ερωτόκριτο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου Σπύρου Ευαγγελάτου και υπηρέτησε για χρόνια το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Στο βιογραφικό του ο Κώστας Μπάσης έχει ρόλους σε παραστάσεις όπως Ερμής («Πλούτος»), Πανάρετος («Ερωφίλη»), Άμλετ του Σαίξπηρ, Αστρώφ («Ο θείος Βάνιας»), Μαλβόλιο («Δωδέκατη Νύχτα»), Πίτσαμ («Η Όπερα της πεντάρας»), Οδυσσέας («Οδύσσεια»), Αιακός («Βάτραχοι» του Αριστοφάνη), Δάσκαλος («Παραμύθι χωρίς Όνομα»), Ορέστης («Ηλέκτρα»), Ζαρλάς («Φον Δημητράκης»), Σολιόνι («Οι τρεις Αδελφές»), Γκίρι («Η άνοδος και η πτώση του Αρτούρο Ούι»), Κάμιλος («Χειμωνιάτικο παραμύθι»), Νουρήμπεης («Καπετάν Μιχάλης»), Λογιότατος («Βαβυλωνία»), Καθηγητής («Οπερέτα»), α’ Αγγελιοφόρος («’Ιφιγένεια η εν Ταύροις») κ.ά.

Νεκρός στα 74 του: Πέθανε ακόμα ένας αγαπημένος ηθοποιός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» (Pic)

Με τον Σπύρο Μπιμπίλα τον συνδέει κάτι άλλο όμως. Όπως και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, έτσι και ο Κώστας Μπάσης είχε κάνει μία απολαυστική guest εμφάνιση στη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης», στο επεισόδιο με τις πλαστικές επεμβάσεις, όπου υποδύθηκε τον Δρ. Βουλίδη, τον πλαστικό χειρουργό που έκανε τις επεμβάσεις σε Ελένη Βλαχάκη, Πέγκυ, Ματίνα και μετά και στο δίδυμο Φουστάνο – Κατακουζηνό.

Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή είναι η δεύτερη απώλεια ηθοποιού της σειράς, αφού πριν από περίπου δέκα μέρες πέθανε και ο Ηλίας Ζερβός.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.