Επεισόδιο στις φυλακές Τρίπολης με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη

«Κι εμένα μου την έπεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, του είπα όχι και το σεβάστηκε»: Ακόμα μία ηθοποιός στο πλευρό του

«Ήταν γυναικάς και προκαλούσε έντονα τις γυναίκες».

Συνέντευξη στον Γιώργο Μουλά και το περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ αυτών και ο Πέτρος Φιλιππίδης του οποίου η δίκη συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Η ίδια, παραδέχτηκε πως γνώριζε καλά τον κατηγορούμενο ηθοποιό, με τον οποίο είχε καταλήξει να έχει φιλική σχέση παρά το γεγονός πως «της την είχε πέσει» και η ίδια είχε αρνηθεί την πρότασή του.

Γνωρίζατε καλά τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Ναι ήταν γυναικάς και προκαλούσε έντονα τις γυναίκες. Από εκεί και πέρα για το θέμα βιασμός δεν το πιστεύω. Και εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και τελικά αυτό ίσχυσε και δεν με πέταξε από την δουλειά του έξω. Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου. Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό από τους καλύτερους. Του είπα όχι, το σεβάστηκε και γίναμε και φίλοι αργότερα. Όλα αυτά συμβαίνουν παντού σε όλους τους χώρους και όχι μόνο στο θέατρο. Δεν αναιρώ το δίκιο των κοριτσιών αλλά διαφωνώ στο να γίνεται τηλεοπτικά το δικαστήριο».

Έναν περίπου χρόνο πριν, η ίδια είχε μιλήσει και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τα καλύτερα λόγια για εκείνον: «Με πονάει ότι έγινε όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κακώς είναι στην φυλακή για εμένα. Όταν πήγε να με φλερτάρει εμένα, είδε ότι δεν έκατσε κι έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα».


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.