Δημοσίευσε το «γλοιώδες» μήνυμά του: Η Ακρίτα δίκασε τον Μένιο Φουρθιώτη σε live μετάδοση (Pics)

«Θα κινηθώ νομικά» | Η γυναίκα που μπήκε στο στόχαστρο της Έλενας Ακρίτα

Τι ανέφερε η δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Νομικές διαδικασίες κατά της Αφροδίτης Μάνου θα ξεκινήσει η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας ενοχλήθηκε από τα σχόλια της τραγουδίστριας για εκείνη στο twitter με αφορμή την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

«Εννοείται ότι κινούμαι νομικά κατά της Αφροδίτης Μάνου. Εννοείται αυτό», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook. Όπως γνωστοποίησε η δημοσιογράφος, έχει ήδη δοθεί εντολή σε δικηγορικό γραφείο προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες.

Αφορμή για την κίνηση αυτή της Έλενας Ακρίτα αποτέλεσαν τα σχόλια της Αφροδίτης Μάνου στο twitter για την Κιβωτό του Κόσμου.

«Ο γελοιογράφος των Παραπολιτικών Στάθης – αφού πρώτα κοινοποίησε ασχολίαστα την μηνύσιμη αθλιότητα της Μάνου για μένα – αναφέρεται τώρα στο τεκμήριο αθωότητας του πρωτοδίκως καταδικασμένου παιδοβιαστή Λιγναδη.

Αλήθεια, γιατί ο κύριος αυτός δεν έγραψε λέξη για το τεκμήριο αθωότητας του Αλέξη Τσίπρα (σπίτι Σουνίου) το οποίο καταπάτησε ο εργοδότης του Γιάννης Κουρτάκης και το δικαστήριο τον καταδίκασε και τον ανάγκασε να ζητήσει συγγνώμη;

Γιατί εγώ παραιτήθηκα από τα Νέα γι’ αυτό το λόγο, ύστερα από 20 ολόκληρα χρόνια. Μαθήματα δημοσιογραφικής δεοντολογίας δέχομαι μόνον από τους συναδέλφους που καταδίκασαν τότε την απόπειρα λογοκρισίας μου, όχι σε αυτούς που σφύραγαν αδιάφορα», ανέφερε στον λογαριασμό της η Έλενα Ακρίτα δίνοντας στη δημοσιότητα τα σχόλια που την αφορούσαν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.