Επιστρέφει το «Κουτί της Πανδώρας»

«Η Δεξιά του Κυρίου είναι ανώτερη δύναμη»: Το σχόλιο-μαχαιριά του Κώστα Βαξεβάνη για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

Πήρε θέση...

Είναι το απόλυτο θέμα των τελευταίων μηνών, αυτό για το οποίο συζητάει νυχθημερόν σύσσωμος ο πλανήτης: ο λόγος, φυσικά, για τον κορωνοϊό, που ξεκίνησε στα τέλη του 2019 από την Κίνα και, πλέον, έχει απλώσει τα δίχτυα του σε ολόκληρη τη γη.

Η Ελλάδα, κατά γενική ομολογία, τα πήγε πολύ καλά στην αντιμετώπιση του πρώτου κύματος, όμως τώρα βρίσκεται στα πρόθυρα του δεύτερου και η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με κάθε μέρα που περνά.

Η κυβέρνηση κάνει συνεχείς συστάσεις προς όλους να τηρούν τα μέτρα, όμως φαίνεται πως καμιά φορά και οι κυβερνώντες (και όχι μόνο…) ξεχνιούνται και υποπίπτουν σε εξόφθαλμα «λάθη» που στέλνουν το λάθος μήνυμα σε αυτούς από τους οποίους ζητούν να επιδείξουν ατομική ευθύνη.

Αυτά ακριβώς τα κακώς κείμενα θέλησε να στηλιτεύσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Ο διευθυντής του Documento με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter «επιτέθηκε» στην «Δεξιά του Κυρίου», γράφοντας «Για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζουμε, ο Μπάμπης Αθανασίου της ΝΔ και ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζουρης δεν χρειάζονται μάσκα. Το ίδιο και οι ιερωμένοι. Ανώτερες δυνάμεις η Δεξιά του Κυρίου» και επικολλώντας από κάτω μια φωτογραφία στην οποία δεν τηρούνται τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

«Η Δεξιά του Κυρίου είναι ανώτερη δύναμη»: Το σχόλιο-μαχαιριά του Κώστα Βαξεβάνη για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.