Πέτρος Φιλιππίδης | Η φραστική του επίθεση σε καταγγέλλουσα στο δικαστήριο - Η απάντησή της (Vid)

Πέτρος Φιλιππίδης | Η φραστική του επίθεση σε καταγγέλλουσα στο δικαστήριο – Η απάντησή της (Vid)

Τι είπε έξω από το δικαστήριο.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες σε μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η στάση του ηθοποιού έχει προκαλέσει αρκετά ερωτήματα όλον αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, κάποιοι συνάδελφοί του κατέθεσαν υπέρ του και έκαναν λόγο για πολύ καλή συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Tην Τρίτη (22/11) και σύμφωνα με πληροφορίες του Debater και του δημοσιογράφου, Λάζου Μαντικού, ο ηθοποιός επιτέθηκε λεκτικά σε μία από τις καταγγέλλουσες.

Ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν έξω από τη δικαστική αίθουσα, ο ίδιος ξεκίνησε φραστικό επεισόδιο.

«Ντροπή σου», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για όλα όσα έχεις κάνει…!», απάντησε η καταγγέλλουσα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι από την πλευρά υπεράσπισης του ηθοποιού ζητήθηκε από μάρτυρα υπεράσπισης της καταγγέλλουσας, να φέρει συσκευή και μήνυμα του 2008 για να αποδειχθεί ότι μιλούσαν για τον βιασμό. Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο καθώς δεν του το είχε πει το θύμα, αλλά και να το έλεγε, δεν θα το έστελνε σε μήνυμα, θα το έλεγε στο τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα από την υπεράσπιση του ηθοποιού ακούστηκε στην αίθουσα, «γιατί κανένα θύμα δεν έχει μια φωτογραφία ή ένα μήνυμα του Φιλιππίδη; Αν σου έστελνε μια μεγάλη προσωπικότητα όπως ο Φιλιππίδης δεν θα κρατούσες το μήνυμα για να το δείχνεις στις φίλες σου;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.