Μετά το μαχαίρωμα 2 ανθρώπων: Συνελήφθη ξανά ο τράπερ Thug Slime - Tα ευρήματα στο αμάξι του (Vid)

Μετά το μαχαίρωμα 2 ανθρώπων: Συνελήφθη ξανά ο τράπερ Thug Slime – Tα ευρήματα στο αμάξι του (Vid)

Aκόμα μία σύλληψη για κατοχή όπλων στο όχημα του τράπερ.

Ακόμα μία σύλληψη καλλιτέχνη από τον χώρο της τραπ είχε το αστυνομικό δελτίο καθώς το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη ο τράπερ Thug Slime στο αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκαν όπλα καθώς και πάνω στον συνοδηγό του οχήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Ο τράπερ σταμάτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε έλεγχο των αστυνομικών της ομάδας Δίας και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα πιστόλι χωρίς άδεια οπλοφορίας καθώς και ένα μαχαίρι. Όπως γράψαμε βρέθηκε ακόμα ένα μαχαίρι στην κατοχή του συνοδηγού και οι δύο επιβαίνοντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο 25χρονος, στο παρελθόν είχε μαχαιρώσει εργαζόμενο σε καφετέρια στη Λένορμαν στο Περιστέρι, έχει καταδικαστεί σε 28 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ενώ λίγους μήνες πριν είχε συλληφθεί σε δειγματοληπτικούς ελέγχους της Β’ ΟΠΚΕ Βοιωτίας καθώς κινούνταν με το όχημά του στην Εθνική οδό στα διόδια της Θήβας, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Ο τράπερ Thug Slime μεγάλωσε στα Σεπόλια, μαζί με τα αδέφια Αντετοκούνμπο, με τον Κώστα μάλιστα ήταν συμμαθητές και όπως λέει επηρέασαν τη ζωή του. Κατάγεται από τη Σόφια, με μητέρα από τη Βουλγαρία και πατέρα από τη Νιγηρία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.