Θα πει κανείς ένα «μπράβο» στην Ιωάννα Τούνη γι' αυτό που έκανε εν μέσω πανδημίας; (Pic)

Θα πει κανείς ένα «μπράβο» στην Ιωάννα Τούνη γι’ αυτό που έκανε εν μέσω πανδημίας; (Pic)

Μπράβο, μπράβο, μπράβο...

Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα accounts στο ελληνικό instagram, κάτι που της δίνει το… δικαίωμα να δηλώνει influencer. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό με την περίπτωσή της είναι πως δε μιλάμε για κάποιο «αποκλειστικά» τηλεοπτικό ή δημόσιο πρόσωπο, καθώς μ’ εξαίρεση την παρουσία της στο My Style Rocks πριν μια διετία (όταν, δηλαδή, είχε ήδη πολλές χιλιάδες followers) δεν την έχουμε δει κάπου αλλού.

Την βλέπουμε, ωστόσο, συνεχώς στα social media, εκεί που πολλοί «καλοθελητές» περιμένουν στη γωνία για να της… επιτεθούν και να την επικρίνουν. Πάρα πολλοί στέκονται στο πού πήγε διακοπές, τι έκανε σ’ αυτές, με ποιους ήταν κτλ, λες και τους ζητάει η κοπέλα δανεικά και έχουν το δικαίωμα να την κρίνουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη και φέτος, που η Ιωάννα Τούνη (για την οποία γίνεται λόγος) πήγε Σαντορίνη, Μύκονο, Κρήτη και Χαλκιδική το καλοκαίρι, προκαλώντας τις γνωστές αντιδράσεις και με τους haters να κάνουν, όπως πάντα, τη δουλειά τους.

Χθες, ωστόσο, η Ιωάννα σε ένα Q&A (ερωταπαντήσεις στα stories της στο instagram, δηλαδή) αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα το περνάει κλεισμένη στο σπίτι και βλέπει σειρές.

Γιατί το κάνει αυτό;

Γιατί όπως ενημέρωσε η ίδια μερικοί φίλοι της βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και αποφάσισε να μπει σε καραντίνα προκειμένου να προστατευτεί και αυτή αλλά και οι δικοί της άνθρωποι, αποτρέποντας την περαιτέρω διασπορά του ιού.

Μήπως λοιπόν έφτασε η στιγμή να της πούμε κι ένα μπράβο της κ. Τούνη αντί να στάξουμε χολή;

Θα πει κανείς ένα «μπράβο» στην Ιωάννα Τούνη γι' αυτό που έκανε εν μέσω πανδημίας; (Pic);

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.