«Ε και;»: Η ατάκα του Τάσου Κωστή για τον Γιώργο Κιμούλη που δίχασε τον κόσμο (Vid)

«Ε και;»: Η ατάκα του Τάσου Κωστή για τον Γιώργο Κιμούλη που δίχασε τον κόσμο (Vid)

Λίγες λέξεις αρκούσαν για να γίνει… χαμός.

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε στον χώρο της υποκριτικής η συνέντευξη του βετεράνου ηθοποιού Τάσου Κωστή το πρωινό του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κατηγορίες κατά των συναδέλφων του Γιώργου Κιμούλη και Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της τηλεόρασης και του θεάτρου ήταν ξεκάθαρος για το τι θα έκανε αν αθωωνόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ για τον Γιώργο Κιμούλη αναρωτήθηκε τι ακριβώς έκανε και δεν πρέπει να ξαναδουλέψει.

«Δεν μιλάω ποτέ με κάποιον που εμπλέκεται σε οτιδήποτε. Είναι προσωπικά τους, ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Ξαφνικά είμαστε όλοι άγιοι; Να προσέχουμε λιγάκι. Έχουμε μια ευκολία και λέμε ότι ο ένας κάτι το ένα το άλλο. Τι έκαναν οι άλλοι; Εσύ δεν έχεις νεύρα; Όταν σε πειράζουν δεν έχεις το ένα, το άλλο; Όλοι Παναγίες είστε; Ποιος είσαι και βαράς συνέχεια; Όταν κατηγορείς να προσέχεις γιατί μπορεί να σε κατηγορήσουν και εσένα.

Τι έχει κάνει ο Κιμούλης για να μην μπορεί να δουλέψει; Πώς θα φάει, πώς θα ζήσει; Ο Κιμούλης τι έκανε και δεν πρέπει να δουλέψει; Είχε κακή συμπεριφορά, ε και; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Με τον Φιλιππίδη δεν είχα κανένα πρόβλημα, είχα τους όρους μου. Δε γίνεται να τα ανέχεσαι όλα αυτά. Όταν στα κάνουν γιατί δεν αντιδράς εκείνη τη στιγμή που είσαι και νέος; Άμα αθωωθεί ο Φιλιππίδης γιατί να μην συνεργαστώ; Ή με τον Κιμούλη; Αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι είναι αθώος, θα είναι για πάντα κατηγορούμενος;» πρόσθεσε ο πρωταγωνιστής του «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.