«Η ανατομία των οργάνων του Φιλιππίδη...»: Η απρεπής ατάκα της Εβελίνας Παπούλια που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο δικαστήριο (Vid)

«Η ανατομία των οργάνων του Φιλιππίδη…»: Η απρεπής ατάκα της Εβελίνας Παπούλια που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο δικαστήριο (Vid)

Όσα κατέθεσε η ηθοποιός.

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, σε μία υπόθεση που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

Τη Δευτέρα κατέθεσε στο δικαστήριο η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός περίγραψε πώς την παρενόχλησε σeξουαλικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η κατάθεσή της προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη προσπάθησαν να αποδομήσουν όσα είπε η ηθοποιός.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εκ των δικηγόρος του ηθοποιού ζήτησε από τον φροντιστή του θεάτρου να δώσει τη δική του εκδοχή. Εκείνος με τη σειρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν είδε να συμβαίνουν όλα όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια στις κουίντες του θεάτρου.

Η πλευρά της Εβελίνας Παπούλια υποστήριξε ότι θα μπορούσε να συμβεί όταν εκείνος έλειπε για κάποια άλλη δουλειά.

Όπως ανέφερε ο Άγγελος Βουράκης στο Πρωινό μας, η Εβελίνα Παπούλια ακούγοντας όλα αυτά, είχε μία αποστροφή και απάντησε απευθυνόμενη στους δικηγόρους του κ. Φιλιππίδη: «Τι θέλετε να σας πω; Για την ανατομία των γεννητικών οργάνων του κ. Φιλιππίδη προκειμένου να δείτε αν λέω αλήθεια;».

Η απάντηση της ηθοποιού προκάλεσε ένταση στην αίθουσα, καθώς θεωρήθηκε απρεπής.

Σημειώνεται ότι η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και Τρίτη

Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δε μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω, επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.