Πόρισμα για Κυβέλη Χατζηευστρατίου | Μεθυσμένη σκότωσε τον 60χρονο μοτοσυκλετιστή η νικήτρια του GNTM (Vid)

Πόρισμα για Κυβέλη Χατζηευστρατίου | Μεθυσμένη σκότωσε τον 60χρονο μοτοσυκλετιστή η νικήτρια του GNTM (Vid)

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, που ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο πριν από λίγες εβδομάδες. Το νεαρό μοντέλο παραβίασε παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι και παρέσυρε μοτοσικλετιστή που σκοτώθηκε ακαριαία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Katerina», τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι η νεαρή είχε καταναλώσει αλκοόλ. Το ακριβές ποσοστό του αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, υπάρχουν και διαβαθμίσεις στις ποινές ανάλογα με τα mg ανά λίτρο.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Το μοντέλο και νικήτρια του GNTM 4 στο Star κινούνταν τα ξημερώματα της 12ης Οκτωβρίου με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων, όταν παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που οδηγούσε το μηχανάκι του στην οδό Αριστοτέλους. Ο άνδρας πέθανε ακαριαία.

 


Ο 60χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών ενώ έχει και κατάστημα που λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως. Μάλιστα, εκείνη την ώρα επέστρεφε στο μαγαζί του αφού είχε παραδώσει μία παραγγελία

Στα βίντεο που είχαν δει το φως της δημοσιότητας μετά το δυστύχημα, φαίνεται το αυτοκίνητο που οδηγεί το μοντέλο να περνάει από τη διασταύρωση με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση με το μηχανάκι ήταν σφοδρή.

Στη συνέχεια η κοπέλα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε άλλα τέσσερα παρκαρισμένα οχήματα. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου οδηγήθηκε στο ΑΤ της περιοχής και κρατήθηκε μέχρι το μεσημέρι, όταν και οδηγήθηκε στoν εισαγγελέα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.