Μετά τις καταγγελίες στο ΣΕΗ: Σε κλινική απεξάρτησης από το σ#$ ηθοποιός που κατηγορείται για παρενόχληση

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας τον θέλει νεκρό»

Βαριές κατηγορίες κατά του προέδρου του ΣΕΗ.

Βολές κατά του Σπύρου Μπιμπίλα εκτόξευσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε με σκληρά λόγια κατά του προέδρου του ΣΕΗ αναφέροντας ότι ο ηθοποιός επιθυμεί «νεκρό» τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρωτοστάτησε μέσω του Metoo στις αποκαλύψεις για κακοποιητικές συμπεριφορές στο ελληνικό θέατρο. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε καταθέσει για την σχέση του ηθοποιού με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, με τις αναφορές του να διαταράσσουν τη φιλία του με την Ελπίδα Νίνου.

Ο δικηγόρος κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σχολίασε με έντονο τρόπο τις δηλώσεις του κ. Μπιμπίλα αναφορικά με μια ενδεχόμενη αποφυλάκιση του εντολέα του. Όπως είπε, ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΕΗ τον θέλει «νεκρό».

«Σας μεταφέρω την οδύνη του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπάρχει συστηματική προσπάθεια σε βάρος του από συγκεκριμένο εξωθεσμικό παράγοντα που λέγεται Σπύρος Μπιμπίλας, λέγοντας αν αθωωθεί ο Φιλιπίδης θα φέρει δυσαρέσκεια σε κόσμο που έχει βασανιστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως σκοπός του είναι να επηρεάσει την έδρα.

Θυμίζουμε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Πριν από λίγα 24ωρα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια που αποκάλυψε την παρενόχληση που υπέστη από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αποφυλακιστεί από τον Ιούλιο, σε μία απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.