Ακρίτα εναντίον δημοσιογράφου για το σποτ Λούλη: «Η μεγαλύτερη ανοησία εκτοξεύθηκε από την κυρία αυτή»

«Τώρα είναι απλώς Σάββατο;»: Το νέο, σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τον Τσίπρα κόβει σαν λεπίδα (Pic)

Δεν κρατήθηκε η δημοσιογράφος μετά την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού.

Η Έλενα Ακρίτα τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, φτάνοντας μέχρι και τις μηνύσεις, ύστερα από την σφοδρή κριτική της στην κυβέρνηση μέσω των social media που διατηρεί. Όμως όπως φαίνεται από το στόχαστρό της δεν μπορούσε να ξεφύγει ούτε και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως ακόμα και από τα στελέχη του κόμματος, με την Έλενα Ακρίτα να υπογράφει ένα στάτους σκληρής κριτικής, στο οποίο παρουσιάζονται τα γραφόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να θυμίζουν τον συντηρητισμό στελεχών του κυβερνόντος κόμματος.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτας ανέφερε:

Όταν τα λέει η Κεραμέως που στο κάτω κάτω είναι ένθεη και δεξιά, κάποιοι από εμάς την στηλιτεύουμε. Όταν ο Τσίπρας κάνει ανακοίνωση που μοιάζει σαν να την έγραψε η Κεραμέως, είναι απλώς Σάββατο.
Δεν χρειάζεται (ορισμένοι) Συριζαίοι να τα βρίσκουν όλα τέλεια. Αυτά ας τα αφήσουν για άλλους χώρους που ξέρουν να το κάνουν 40 χρόνια τώρα πολύ …καλύτερα.
Και βέβαια θα τοποθετουμαστε και βέβαια, βεβαιότατα δεν θα χαϊδεύουμε αυτιά. Χωρίς κριτική κανένα κόμμα δεν πάει μπροστά, χωρίς αντίλογο κανένα κίνημα δεν βελτιώνεται, χωρίς την αντίθετη άποψη τίποτα δεν προχωράει. Μαθαίνουμε όλοι από τα λάθη των άλλων αλλά κυρίως από τα δικά μας. Μπορεί να κάνω λάθος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.