Η βιτριολική απάντηση Βαξεβάνη στον Άδωνι Γεωργιάδη για την φωτό Πολάκη με τη μάσκα (Pics)

Η βιτριολική απάντηση Βαξεβάνη στον Άδωνι Γεωργιάδη για την φωτό Πολάκη με τη μάσκα (Pics)

Η κόντρα συνεχίζεται στο Twitter.

Η κόντρα του διευθυντή του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, με στελέχη της κυβέρνησης καλά κρατεί και σήμερα σημειώθηκε άλλο ένα επεισόδιο στα social media μεταξύ του ιδίου και του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα screenshot από άρθρο του Documento που αφορούσε την άποψη του πρώην υπουργού υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, για τη διαχείριση του κορωνοϊού από την παρούσα κυβέρνηση.

Δίπλα στο άρθρο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, είχε παραθέσει φωτογραφία του Παύλου Πολάκη με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο, με τη μύτη του εκτεθειμένη εκτός μάσκας.

Ο Κώστας Βαξεωάνης απάντησε άμεσα στο tweet του υπουργού ανάπτυξης με σκληρή και ειρωνική γλώσσα γράφοντας «Εμφανίστηκε ο Υπουργός του μπρο-κωλου για να την πει στον Πολακη»σε δικό του tweet προσθέτοντας και αυτός μία φωτογραφία.

Στην εικόνα που ανάρτησε φαίνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από πρόσφατη δημόσια εμφάνιση να φοράει, επίσης, τη μάσκα με τη μύτη του να είναι εκτός μάσκας, ξεκινώντας έτσι μία σειρά απαντήσεων από φιλοκυβερνητικούς λογαριασμούς.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.