Με μόλις 14 λέξεις: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης «δίκασε» τον Πέτρο Φιλιππίδη

Με μόλις 14 λέξεις: Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης «δίκασε» τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τι είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Με σκληρά λόγια για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «On Time» και μίλησε για τη δύσκολη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τόνισε, μάλιστα, ότι δεν θα την επαναλάβει στο μέλλον. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «δύσκολο συνεργάτη».

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπούσα, γιατί εκτιμούσα πολύ το ταλέντο του και είχαμε και μια προσωπική σχέση αλλά δεν θα ήθελα ποτέ να δουλεύω μαζί του. Δηλαδή ήταν ένας πολύ δύσκολος συνεργάτης. Κι αν δούλεψα μαζί του, το έκανα λόγω της προσωπικής σχέσης που είχαμε, με δυσκολία όμως, γιατί πραγματικά δεν ήταν ωραίο το εργασιακό περιβάλλον κοντά του. Και δεν θα το ξανάκανα. Το έκανα για ένα διάστημα, μετά είπα: «Δεν πάει, άστο, ας μείνουμε φίλοι να λέμε μια καλημέρα κι ας μην ξαναδουλέψουμε μαζί». Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που έχω συναντήσει, αλλά δεν είναι ποινικά κολάσιμες. Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο», τόνισε ο Γερασιμός Σκιαδαρέσης.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε και για τις δικαστικές περιπέτειες του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Θεωρούσα ότι αυτά που βλέπω εγώ είναι οι πιο ακραίες συμπεριφορές οι οποίες σίγουρα δεν ήταν καλές, αλλά δεν ήταν και για να πάμε στα δικαστήρια. Εντάξει, κάποιος άνθρωπος παρεκτρέπεται, φέρεται άσχημα, βρίζει, φωνάζει – και δεν μιλάω για τον Πέτρο -, έχει τύχει και με πολλούς άλλους που δεν έχουν πάει σε κανένα δικαστήριο ούτε τους έχει καταγγείλει κανένας. Απλώς είναι ένας άνθρωπος που λες είναι κακός συνεργάτης. ΟΚ, δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να φτάνεις στο σημείο να μαθαίνεις ότι βάσει των καταγγελιών έχει κακοποιήσει ανθρώπους, έχει κάνει χίλια δυο», σημείωσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.