Καταδαγκωμένο από σκυλιά και ψάρια: Αυτή είναι η 29χρονη Ελευθερία που έπνιξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα (Pics)

Καταδαγκωμένο από σκυλιά και ψάρια: Αυτή είναι η 29χρονη Ελευθερία που έπνιξε το 11 μηνών μωρό της στον Αλιάκμονα (Pics)

Η σοκαριστική υπόθεση.

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει η είδηση ότι 29χρονη μητέρα έριξε το μωρό της στον Αλιάκμονα και το 11 μηνών βρέφος πνίγηκε στο ποτάμι. Ο δικηγόρος της δράστιδος, Ελευθερίας Λ. υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι μετά την πράξη της, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δεν πήγε σε ξενοδοχείο για ρεβεγιόν, αλλά κλείστηκε στον εαυτό της. Το αγγελούδι βρέθηκε την επόμενη μέρα να επιπλέει νεκρό στα παγωμένα νερά, με τις αποκαλύψεις για τα όσα προηγήθηκαν, να διαδέχονται η μία την άλλη.


Η νεαρή μητέρα πέταξε το ίδιο της το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια. Κάλεσε ένα ταξί και έφυγε αφήνοντας το μόλις 11 μηνών αγγελούδι της να πεθάνει στα παγωμένα νερά. Η 29χρονη ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για την απολογία της, που θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου του 2023. Μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πώς «η εντολέας του δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από την δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο».


Ακόμα, διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν. Παράλληλα σημείωσε πώς «πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του καταλογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες» και συμπλήρωσε πως σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές».

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς η 29χρονη μητέρα έφυγε με το κοριτσάκι από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου διέμενε μόνιμα και επέστρεψε την επόμενη ημέρα χωρίς το βρέφος. Η οικογένεια της, την ρώτησε που ήταν το μωρό και εκείνη δεν έδινε σαφείς απαντήσεις, γεγονός που τους προβλημάτισε και το ανέφεραν στις Αρχές.


Η 29χρονη αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί 10 φορές σε ψυχιατρικές κλινικές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.