Δολοφονία Κάρολαϊν | «Ο Αναγνωστόπουλος ήταν μπλεγμένος, τη σκότωσε γιατί θα τη σκότωνε η συμμορία ναρκωτικών» (Vid)

Δολοφονία Κάρολαϊν | «Ο Αναγνωστόπουλος ήταν μπλεγμένος, τη σκότωσε γιατί θα τη σκότωνε η συμμορία ναρκωτικών» (Vid)

Τι υποστήριξε ο πατέρας της.

Μία νέα διάσταση στη δολοφονία των Γλυκών Νερών δίνει ο πατέρας της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς. Η νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο πιλότος είχε πει, αρχικά, ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα ληστείας ενώ είχε δεθεί προκειμένου να φανεί πιο πειστική η εκδοχή του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του 40 ημέρες μετά.

Μιλώντας στον ANT1 και την Κέλλυ Χεινοπώρου, ο πατέρας της Κάρολαϊν υποστήριξε ότι ο πιλότος σκότωσε την νεαρή κοπέλα επειδή ήταν μπλεγμένο με ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κράουτς, το ζευγάρι σύχναζε σε γνωστό εστιατόριο. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά και ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να μεταφέρει ουσίες με το ελικόπτερο.

Η Κάρολαϊν, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Κράουτς, έμαθε την αλήθεια και είπε ότι θα τον καταδώσει στις αρχές. Ο Μπάμπης αποκάλυψε στη συμμορία ότι ο Κάρολαϊν γνώριζε την αλήθεια.

«Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Ετσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει». Τότε από την συμμορία του είπαν «δε μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν, καθώς θα την σκότωσε το καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο είχε μπλέξει.

«Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε” του είπαν. Και εκείνος είπε δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Έτσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας», σημείωσε ο πατέρας του θύματος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.