Τον γρονθοκόπησε στην πίστα: Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης στον Αντύπα από θαμώνα του μαγαζιού (Vid)

Τον γρονθοκόπησε στην πίστα: Το σοκαριστικό βίντεο της επίθεσης στον Αντύπα από θαμώνα του μαγαζιού (Vid)

Ο Αντύπας δέχθηκε επίθεση στην πίστα.

Επίθεση από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται δέχτηκε ο Αντύπας. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής ήταν στην πίστα και ερμήνευε κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Τη στιγμή που ξεκινούσε το «είμαι στα χάι μου», ο τραγουδιστής δέχθηκε επίθεση. Ένας θαμώνας ανέβηκε στην πίστα τον έσπρωξε και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο πελάτης έσπρωξε και μία κοπέλα που έσπευσε να βοηθήσει τον τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής ήταν σοκαρισμένος.

Τελικά ο θαμώνας απομακρύνθηκε στη συνέχεια, ενώ το σοκαριστικό βίντεο ανέβασε στο TikTok ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, που έγραψε: «Κατακριτέο γεγονός ‼ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα. Ο Αντύπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και φοβερό ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ».

 

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Τι συνέβη;

«H εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δε συνέβη κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν υπήρχε κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του «Happy Day».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.