18 χρόνια μετά τη δολοφονία της Κικής Κούσογλου | Ελεύθερος και παντρεμένος στο εξωτερικό ο Δάνος Μουρατίδης (Vid)

18 χρόνια μετά τη δολοφονία της Κικής Κούσογλου | Ελεύθερος και παντρεμένος στο εξωτερικό ο Δάνος Μουρατίδης (Vid)

Ο Δάνος Μουρατίδης βρίσκεται στο εξωτερικό.

Εκτός φυλακής βρίσκεται εδώ και πάνω από έναν χρόνο ο Δάνος Μουρατίδης. Ο άνδρας είχε καταδικαστεί το 2005 για τη δολοφονία της Κικής Κούσογλου στη Βέροια.

Ο Δάνος αποφυλακίστηκε το 2021 από τις φυλακές των Διαβατών. Ο ίδιος έχει φύγει στο εξωτερικό και έχει παντρευτεί. Στη Βέροια δεν τον έχει δει κανείς ενώ το σπίτι της οικογένειάς του είναι κλειστό.

«Κι αν έχει αποφυλακιστεί, καλύτερα να μην το μάθουμε ποτέ. Δεν θέλουμε να γνωρίζουμε τίποτα για αυτόν, σκότωσε την Κική μας κι αυτό δεν συγχωρείται», είχαν πει στην ιστοσελίδα protothema.gr συγγενείς της Κικής Κούσογλου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όπως αποδείχτηκε, η Κούσογλου «έσβησε» στα χέρια του πρώην συντρόφου της –με τον οποίο ήταν ζευγάρι από τα 15 της χρόνια- λόγω δικής του παθολογικής ζήλειας. Εκείνος, είχε μόλις ανακαλύψει ότι η Κική ενδιαφερόταν για έναν άλλον άνδρα με τον οποίο, μάλιστα, είχε ήδη πραγματοποιήσει κάποια έξοδο.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα τις 11ης Απριλίου 2005, όταν οι δυο τους κανόνισαν μετά τη βραδινή τους εργασία –εκείνη εργαζόταν ως σερβιτόρα σε κάποιο καφέ, ενώ ο Δάνος ως μπάρμαν σε επιχείρηση του ίδιου δρόμου- να βρεθούν για να γυρίσει εκείνος της 20χρονη στο σπίτι της. Έτσι κι έγινε.

Αμέσως μετά, ο Δάνος είχε κανονίσει έξοδο με συνάδελφό του, η οποία όμως είχε φύγει από το σημείο συνάντησής του όταν εκείνος έφτασε. Έτσι, η Κική δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον πρώην της για να βρεθούν στο σπίτι του, στο οποίο αρχικά απάντησε αρνητικά. Έπειτα, δέχτηκε.

Οι δυο τους κατέληξαν στο σπίτι του Μουρατίδη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όταν εκείνος μπήκε να κάνει ένα μπάνιο, η Κική γδύθηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι περιμένοντας τον να βγει φορώντας μόνο το εσώρουχό της.

Ένα τέταρτο διήρκησαν οι ερωτικές τους περιπτύξεις, οι οποίες όμως δεν οδήγησαν σε ερωτική πράξη καθώς εκείνη δεν το επιθυμούσε και διέκοψε απότομα.

Ενώ αρχικά του ζήτησε να τη γυρίσει στο σπίτι της, τελικά πείστηκε να κοιμηθεί εκεί. Έπεσε για ύπνο και ο Μουρατίδης βρήκε ευκαιρία να ψάξει το κινητό της τηλέφωνο το οποίο εκείνη είχε αφήσει εκτεθειμένο. Τότε, κατάλαβε τον λόγο που η Κική δεν ήθελε να τα ξαναβρούν: Ενδιαφερόταν για κάποιον άλλο.

Και το μήνυμα που είχε στείλει στην αδερφική της φίλη το επιβεβαίωνε: «Τι να κάνω που τον θέλω πάλι και ο μ… δεν είπε τίποτα για μετά».

Αμέσως την ξυπνά ζητώντας εξηγήσεις για το μήνυμα και ο καβγάς δεν αργεί να ξεσπάσει. Τα ξημερώματα εκείνα ήταν και τα τελευταία της Κούσογλου.

Η ίδια βρήκε ασφυκτικό θάνατο συνεπεία πίεσης του λαιμού και απόφραξης των έξω αεροφόρων οδών όπως βεβαιώνεται και στην έκθεση του ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, η οποία αναγνώσθηκε στο ακροατήριο», περιγράφεται στη δικαστική απόφαση ως σκηνή της δολοφονίας.

Ο Δάνος Μουρατίδης είχε βγει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναζητώντας την εξαφανισμένη αγαπημένη του. Συνελήφθη λίγο αργότερα αφού «προδόθηκε» από ένα μήνυμα που είχε στείλει στην Κική Κούσογλου και υπέθεσε ότι θα του χρησίμευε ως άλλοθι.

*με πληροφορίες από menshouse.gr

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.