Νέα φωτογραφία: Αυτή είναι η νυν σύντροφος του Μάνου Δασκαλάκη (Pic)

Παντρεύεται την νέα του σύντροφο ο Μάνος Δασκαλάκης – Γνωστή της (προφυλακισμένης) Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέο ξεκίνημα πριν βγει το διαζύγιό του.

O Μάνος Δασκαλάκης, σύζυγος της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης της κόρης της Τζωρτζίνας, φαίνεται πως προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή του μακριά από την ίδια με την οποία έτσι και αλλιώς είχε απομακρυνθεί. Μάλιστα ετοιμάζεται να ξαναπαντρευτεί με μία κοπέλα με την οποία έχει ήδη αρραβωνιαστεί πριν βγει το διαζύγιό του.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτεται να αποκτήσει παιδί με την κοπέλα του η οποία είναι γνωστής της συζύγου του, ύστερα από τους τρεις θανάτους των παιδιών του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι» δήλωσε στην εκπομπή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη για το νέο του ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.