Η είδηση του γιου του που τον τσάκισε: Με κλάματα ο Πέτρος Φιλιππίδης στο τελευταίο επισκεπτήριο (Pic)

Πέτρος Φιλιππίδης | Η σκληρή αλήθεια για τον 26χρονο γιο του, Δημήτρη

Επιτέλους, ειπώθηκε.

Λίγο πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, στο προσκήνιο ήρθε ξανά ο 26χρονος γιος του ηθοποιού με την Ελπίδα Νίνου, Δημήτρης, με τον Γιώργο Λιάγκα να στέκεται ξεκάθαρα στο πλευρό του για όλα αυτά που βιώνει τους τελευταίους μήνες.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης μετά το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πατέρα του, έχει αποκοπεί από όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες της χώρας, όχι με τη θέλησή του σαφώς. Αποτέλεσμα, να αδυνατεί να βγάλει τα προς το ζην από την δουλειά του και να αναγκάζεται να εργάζεται ως σερβιτόρος, βρίσκοντας παντού κλειστές πόρτες.

Δικηγόρος τον «καίει» on camera: Το πονηρό τρικ του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο για να κερδίσει την εύνοια της έδρας (Vid)

«Θέλω να πω κάτι, τρεις ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου. Στην Ελλάδα είμαστε ακραίοι άνθρωποι. Το παιδί του Φιλιππίδη, η οικογένειά του τι φταίει; Από πότε υπάρχει η έννοια της συνευθύνης; Όταν δηλαδή πάει ο πατέρας του Πλεύρη και κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό, ο Πλεύρης πρέπει να φύγει από Υπουργός; Ορθώς όχι. Εδώ δεν καταλαβαίνω γιατί το παιδί του Φιλιππίδη -που είναι και καλός ηθοποιός- τον απέκλεισαν σε όλες τις παραστάσεις. Αν είναι ένοχος τι φταίει το παιδί του;


Και έφτασε πραγματικά και το αποκαλύπτω σήμερα, πολύ γνωστός άνθρωπος του θεάτρου, να παρακαλέσει ένα δίδυμο ιδιοκτητών ενός από τα πιο γνωστά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας -αφού τον παρακάλεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, γιατί ζουν με δανεικά- και πήραν γκαρσόνι τον γιο του. Γιατί δε δούλευε ως ηθοποιός, ενώ στην αρχή δούλευε σε κάποια σίριαλ. Μετά τον έκοψαν, δεν τον έπαιρνε κανένας. Τι φταίει το παιδί; Το κριτήριο είναι το ταλέντο, δεν είναι αν ο πατέρας του είναι ένοχος. Το πήραν αυτό το παιδί να του δώσουν δουλειά; Πολλές φορές και εμείς στην υπερβολή μας στιγματίζουμε κάποιους ανθρώπους. Αυτή είναι η αλήθεια», είπε στον αέρα του «Πρωινού» και συνέχισε:

«Εγώ αν ήμουν μία από αυτές τις κυρίες στο θίασο που έπαιζα θα έκανα πρόταση να παίξει ο γιος του Φιλιππίδη. Εκεί είσαι μάγκας. Γιατί βεβαίως υπέρ του #metoo είμαστε όλοι μας, αλλά για να δείξεις ότι είσαι μάγκας πήγαινε στο θέατρο και πες τον γιο του Φιλιππίδη θα τον πάρουμε. Εκεί είσαι μάγκας».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.