Πέτρος Φιλιππίδης | 8 χρόνια κάθειρξη για δύο απόπειρες βιασμού - Ελεύθερος ως το εφετείο

Πέτρος Φιλιππίδης | 8 χρόνια κάθειρξη για δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος ως το εφετείο

Τι του αναγνωρίστηκε από την Εισαγγελέα.

Σε συνολικά 8 έτη καταδικάστηκε ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης καθώς οι δύο ποινές που του επιβλήθηκαν, 6 χρόνια για την μία απόπειρα βιασμού και 5 για τη δεύτερη, παρότι συνολικά έδιναν 11 χρόνια κάθειρξης ύστερα από πρόταση της εισαγγελέως έπεσαν στα 8 χρόνια.

Το δικαστήριο όρισε περιοριστικούς όρους για τον ηθοποιό επιβάλλοντας απαγόρευση εξόδου από την χώρα και υποχρέωση εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του ενώ θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι το Εφετείο καθώς έγινε δεκτή η πρόταση της Εισαγγελέως που ζήτησε να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση του καταδικασθέντος.

«Δεν είναι ύποπτος φυγής, δεν είναι φυγόδικος, δεν είναι φυγόποινος και δεν είναι επικίνδυνος για την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Οι καταγγελλόμενες πράξεις είχαν ως κοινό παρονομαστή το θέατρο και την τηλεόραση, που δεν είναι φιλικό πλέον προς αυτόν. Οι περιοριστικοί όροι είναι αρκετοί, δεν βρίσκεται σε θέση ισχύος για να εκμεταλλευτεί τη θέση του. Να δοθεί ανασταλτική δύναμη στην έφεση», τόνισε η Εισαγγελέας κ. Στέλλα Στόγια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.